Tervetuloa uuden aikakauden sijoittamiseen: Nordnetin sijoitusvakuutus

Sijoittaminen on aina ollut yksi tehokkaimmista tavoista kasvattaa varallisuutta pitkällä aikavälillä. Suomessa on lukuisia tapoja sijoittaa, mutta yksi uusimmista ja lupaavimmista sijoitusvälineistä on Nordnetin tarjoama sijoitusvakuutus. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme tähän innovatiiviseen sijoitustuotteeseen ja miten se voi hyödyttää sijoittajia.

Disclaimer: Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusvakuutuksen myöntää Nordnet Livsforsikring AS Suomen sivuliike. Nordnet Livsforsikring AS Suomen sivuliike myy sijoitusvakuutusta Nordnet Bank AB:n avulla. Sivu sisältää mainoslinkkejä.*

Sisällysluettelo:

Mikä on Nordnetin sijoitusvakuutus?

Nordnetin sijoitusvakuutus on sijoituspalvelu, joka yhdistää sijoittamisen joustavuuden ja verohyödyt yhteen pakettiin. Se mahdollistaa sijoittamisen monipuolisesti erilaisiin arvopapereihin, kuten osakkeisiin, rahastoihin ja ETF:iin, samalla tarjoten vakuutuskuoren sisällä verohyödyt sijoituksille.

Toisin kuin osakesäästötilillä, ei sijoitusvakuutuksessa ole euromääräistä maksimitalletusrajaa.

Miksi valita sijoitusvakuutus?

Nordnetin sijoitusvakuutuksella on useita etuja verrattuna perinteisiin sijoitusmuotoihin, kuten suoraan osakkeisiin sijoittamiseen tai rahastosäästämiseen:

  1. Verohyödyt: Sijoitusvakuutus tarjoaa verohyötyjä, jotka voivat olla erittäin houkuttelevia sijoittajille. Voit esimerkiksi vaihtaa sijoituskohteita ilman veroseuraamuksia ja maksimoida verohyödyn pitkäaikaisella sijoittamisella.
  2. Joustavuus: Sijoitusvakuutus antaa sinulle mahdollisuuden valita monenlaisia sijoituskohteita ja räätälöidä sijoitussalkkuasi tarpeidesi mukaan. Voit sijoittaa yksittäisiin osakkeisiin, laajasti hajautettuihin rahastoihin tai vaikka vastuullisiin ETF:iin.
  3. Perinnönjako: Sijoitusvakuutus helpottaa perinnönjakoa. Voit nimetä edunsaajia, mikä tekee varojen siirtämisestä sujuvaa ja tehokasta.
  4. Säästöä sijoituskuluissa: Nordnetin sijoitusvakuutus tarjoaa kilpailukykyiset 0,35 %:n hallinnointikulut verrattuna moniin muihin sijoitusvaihtoehtoihin, kuten pankkien tarjoamiin sijoitusvakuutuksiin. Pienemmät kulut tarkoittavat, että saat pitää enemmän sijoitustesi tuotoista.

Kuinka aloittaa sijoitusvakuutuksen käyttö?

Nordnetin sijoitusvakuutuksen aloittaminen on suhteellisen yksinkertaista:

  1. Rekisteröidy*: Mikäli et ole vielä Nordnetin asiakas, aloita rekisteröitymällä palveluun.
  2. Aloita sijoittaminen: Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa sijoittamisen valitsemalla haluamasi sijoituskohteet ja määrittämällä sijoitussalkkusi.
  3. Hyödynnä verohyödyt: Voit hyödyntää sijoitusvakuutuksen tarjoamia verohyötyjä pitkäjänteisellä sijoittamisella ja mahdollisilla sijoitusmuutoksilla.
  4. Seuraa kehitystä: Seuraa sijoitustesi kehitystä Nordnetin kätevien työkalujen avulla ja tee tarvittaessa muutoksia salkkuusi. Kaikki tämä onnistuu digitaalisesti.

Yhteenveto

Nordnetin sijoitusvakuutus tarjoaa monipuolisen ja joustavan tavan sijoittaa samalla hyödyntäen verohyötyjä. Se sopii sekä aloitteleville että kokeneille sijoittajille, jotka arvostavat sijoittamisen helppoutta ja tehokkuutta. Tämä sijoitusväline voi auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi ja kasvattamaan varallisuuttasi pitkällä aikavälillä. Aika aloittaa uuden aikakauden sijoittaminen – Nordnetin sijoitusvakuutuksen kautta!

Lue lisää Nordnetin sijoitusvakuutuksesta.*

Laita blogi tilaukseen alta, niin et koskaan missaa yhtään postausta!

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa:

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää!